KEITTIÖREMONTTI LOHJA, HELSINKI, ESPOO, KIRKKONUMMI, KARJAA JA KOKO UUSIMAA

Lohjan Laaturakennus tarjoaa kattavat keittiöremonttipalvelut Lohjalla, Helsingissä, Espoossa, Karjaalla, Kirkkonummella, Siuntiossa sekä Nummelassa. Olipa kyse sitten kokonaisvaltaisesta keittiöremontista aina suunnittelusta vanhan keittiön purkutöihin ja uuden keittiön rakentamiseen, tai pelkästään keittiökalusteasennuksesta, ota yhteyttä! Lohjan Laaturakennus huolehtii mielellään keittiöremontistasi sen kokoluokasta tai haastavuudesta huolimatta.

Meillä on mittava kokemus rakennusalalta ja olemme olleet kartuttamassa osaamistamme yli 25 vuoden ajan erilaisten rakennusprojektien parissa. Ymmärrämme, että keittiö on monen kodin sydän. Osaamme ottaa huomioon tarvittavat seikat keittiösuunnittelussa ja opastaa eri vaihtoehdoissa ja valinnoissa. Yrityksellemme on tärkeää kuunnella ja noudattaa asiakkaan toiveita ja tarpeita keittiöremontin suhteen. Työskentelemme ripeästi, mutta huolellisesti ja ammattitaidolla. Työnjälkemme on aina siistiä ja  ensiluokkaista. Siivoamme jälkemme lähtiessämme ja huolehdimme purkutavaran tarvittavasta ja oikeaoppisesta poisviennistä puolestasi.

Remonttipalveluihimme kuuluu mm.
· kokonaisvaltaiset keittiöremontit
· keittiökalusteasennukset
· keittiön valaistustyöt
· kodinkoneasennukset

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

keittiöremontti AMMATTITAIDOLLA uudenmaan alueella

Tarjoamme laadukkaat ja ammattitaitoiset keittiöremontit alueella Lohja, Helsinki, Espoo, Karjaa, Kirkkonummi, Siuntio sekä Nummela, Hanko, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Loviisa, Mäntsälä, Nurmijärvi, Porvoo, Raasepori, Sipoo, Tuusula, Vantaa ja Vihti. Soita ja kysy lisää!