HUONEISTOREMONTTI lohja, helsinki, espoo, kirkkonummi, karjaa ja koko uusimaa

Lohjan Laaturakennus on huoneistoremonttien vahva ammattilainen. Tarjoamme laadukkaat huoneistoremontit Lohjan, Helsingin, Espoon, Karjaan, Kirkkonummen, Siuntion sekä Nummelan alueella, sekä koko Uudenmaan alueella.

Olemme toimineet alalla yli 25 vuotta ja olleet toteuttamassa huomattavan määrän erilaisia huoneistoremontteja. Huoneistoremonttipalvelumme kattaa kaikki asuintiloihin tehtävät muutos- ja korjaustyöt purkutöistä aina uusien väliseinien rakentamiseen, tasoitustöihin, maalaukseen ja tapetointiin asti. Huolehdimme myös lattia- ja sisäkattoremonteista. 

Työskentelemme ripeästi, mutta huolellisesti ja ammattitaidolla. Työnjälkemme on aina siistiä ja  ensiluokkaista. Siivoamme jälkemme lähtiessämme, joten voit keskittyä huoletta tilan käyttöönottoon remontin valmistuttua. 

Huoneistoremonttipalveluitamme ovat mm.
· sisämaalaus- ja tapetointityöt
· väliseinien purku ja rakennustyöt
· tasoitustyöt
· lattiatyöt
· sisäkattoremontit
· mattotyöt ja listoitukset

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

LAADUKKAAT huoneistoremontit ja muut remontit AMMATTITAIDOLLA

Tarjoamme laadukkaat ja ammattitaitoiset huoneistoremontit alueella Lohja, Helsinki, Espoo, Karjaa, Kirkkonummi, Siuntio sekä Nummela, Hanko, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Loviisa, Mäntsälä, Nurmijärvi, Porvoo, Raasepori, Sipoo, Tuusula, Vantaa ja Vihti. Soita ja kysy lisää!